Naam: Tavita van Galen
Beroep: Senior adviseur personeelsmanagement bij een accountantskantoor in Veldhoven
Hobby’s: Politiek is een grote hobby. Verder ben ik regelmatig te vinden bij Cardo en in het zwembad. Ik bezoek graag voorstellingen in de Schalm en hou van een filmpje in “onze” mooie bioscoop. Verder ben ik veel met eten bezig en komt er af en toe een creatieve uitspatting uit mijn handen.
Opleiding: Ik heb 2 HBO opleidingen gedaan; NHTV en de bachelor in HRM. Momenteel ben ik bezig met mijn master (Personeelspsychologie)
Gezin: Pieter en ik hebben 3 kinderen, waarvan twee in basisschoolleeftijd en een peuter. Je kunt me tegenkomen bij Art4You, Dede en Voorwaarts. Soms lijkt het wel of ik daar woon 😉

Een aantal maanden geleden heb ik als burger actief meegedacht over de nota maatschappelijke participatie. Daarna werd ik benaderd door de huidige wethouders van GBV. Na een proefperiode heb ik volmondig ja gezegd tegen een lidmaatschap en een plek op de verkiezingslijst. Politiek is inmiddels echt mijn ding geworden. Ik krijg hier veel energie van. Jarenlang heb ik bij een politiek gestuurde organisatie gewerkt. Gaaf om nu de andere kant te ervaren.

Een politieke partij valt of staat met de juiste mensen op de juiste plek. GBV is een club van bevlogen en kundige politici die zich op een respectvolle manier hardmaken voor de standpunten van hun achterban. Precies waar het om gaat. Graag zou ik vanaf 2018 ook onze flinke achterban willen vertegenwoordigen. Hiervoor zet ik mijn sociale-, verbindende- en communicatieve vaardigheden graag in. Ik ben iemand die bruist van ideeën, maar ik sta altijd open voor de meningen en ideeën van anderen. Laagdrempeligheid en benaderbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Een goed gesprek met een goede bak koffie? Gezellig!